maandag 30 mei 2011

Kikker

Vandaag weer een berichtje van ons! We zijn de laatste tijd erg druk bezig geweest met van alles en nog wat dus we hebben weer veel om te laten zien!
We beginnen met weer wat leuks wat gehaakt is. Namelijk een sleutelhanger en dan met een kikkertje eraan. We lieten deze kikker hier al eens eerder zien. Maar vandaag hebben we hem met als een sleutelhanger gemaakt. We hebben hem met leuke lintjes, een gelukskikkertje en een gehaakt bloemetje in elkaar gezet.

Klik op de foto voor een grotere weergave

vrijdag 20 mei 2011

Kaart

Zoals wij laatst al vertelden in onze give-away hebben wij er een nieuwe hobby bij. Namelijk kaarten en kado doosjes maken. En dan het liefst een beetje in een vintage stijl. Ik heb een kaart gemaakt in de stijl van Tim Holtz. Ik heb gebruik gemaakt van Distress inkt. Daarmee heb ik de kaart ingekleurd. En dan met verschillende stempels leuk maken en een achtergrond opbouwen. En het leuke van deze kaart is dat je in de kaart 3 waxinelichtjes kan doen. Dat geeft net even een beetje extra!

Klik op de foto voor een grotere weergave

Zpagetti mand

Om alles waar we mee bezig zijn (haken, breien, scrappen, enz) een beetje netjes te houden en ergens in op te bergen heeft Hilde deze mand gemaakt. Het is gewoon een mandje van plastic waar omheen is gehaakt. Heel simpel dus! Nog een paar bloemen erop en hij is helemaal leuk!! En zo staat al je troep nog leuk ook! Haha!

Klik op de foto voor een grotere weergave

Japans Konijntje

Eindelijk weer eens een berichtje van ons!! Vandaag een japans konijntje. Ik zag hem op internet en ik dacht die moet ik hebben!! Zo super schattig!! Ik heb het patroontje op etsy gekocht. En er een sleutelhanger van gemaakt. Maar ik vind hem zo leuk dat ik het gewoon zonde vind om hem echt te gebruiken... Dus ze pronkt op dit moment gewoon in de huiskamer. :D

Klik op de foto voor een grotere weergave

zondag 15 mei 2011

Floortje II

Nu weer een gehaakte knuffel. En het is weer Floortje geworden. Floortje lieten we al eens eerder zien namelijk hier. Die versie is gehaakt door Danielle, maar deze keer heeft Hilde hem gemaakt. Het patroontje kom uit het boekje Gehaakte beestenboel van Christel Krukkert.

Klik op de foto voor een grotere weergave

Give Away

Yeeeey!! Wij hebben besloten om ook iets leuks weg te geven!!
We hebben er namelijk weer een nieuwe hobby bij!! Namelijk leuke kado zakjes en doosjes maken met de scor-pal. Een scor-pal is een heel handig apparaat om dit mee te maken. De scor-pal is een rilplaat met heel veel verschillende maten. Hiermee kan je dus leuke doosjes en kaarten maken. Kijk hier voor meer informatie over de scor-pal.

Maar weer terug naar onze give-away.. Wanneer kun je deze verrassing winnen?? Naar wie zal dit gaan?? Naar de 15e volger!! En hoe meer volgers hoe vaker we iets leuks weg zullen geven!!
Wat gaat het worden????


Klik op de foto voor een grotere weergave


Een super leuk kado zakje met een leuke gehaakte verrassing erin!! Dus wil je weten wat het zal worden?? Word dan volger en wie weet!!

dinsdag 10 mei 2011

Award



Wij hebben afgelopen week van Tante Trijns een award gewonnen. En wat daarbij hoort is dat je hem ook weer doorgeeft aan een aantal blogs. Na lang zoeken zijn we tot een besluit gekomen... Het is zo onwijs moeilijk omdat je iedereen wel een award wilt geven...

De eerste die we gelukkig gaan maken is Marielle van van alles en nog wat en meer. We volgen Marielle met veel plezier en vinden dat ze onwijs leuke dingen maakt!! Goede inspiratie!
De volgende is Dorien van Knutsels Frutstels van Yodorien. Dorien is onze schoonzus en schoondochter en het is altijd heel gezellig om samen te haken. Maar aangezien Dorien aan de andere kant van het land woont is het heel ideaal dat ze een blog heeft want dan kunnen we haar goed in de gaten houden!! Ze maakt fantastische dingen dus ik zou zeggen neem eens een kijkje!
De laatste is iets anders.. Geen haakwerken, maar taarten!! Namelijk Emine van Turkish Delight Cakes. We kennen haar taarten al van het fantastische forum van deleukstetaarten. Die zien we daar met regelmaat voorbij komen en ze heeft dus ook een blog.

Dames, onwijs gefeliciteerd met het krijgen van deze award! We hopen dan ook dat jullie genoeg inspiratie hebben om hem weer door te geven!!

Het krijgen van een award is verbonden met wat regeltjes:

- Maak een verwijzing naar de blog of de persoon van wie je de award ontvangen hebt.
- Geef de award door aan ong 3 favoriete blogs en maak een koppeling naar deze blogs.
- Laat een berichtje achter op de blogs dat je ze een Award hebt gegeven.
- Het is de bedoeling dat er vooral aandacht wordt besteed aan beginnende of nog niet zo bekende blogs.

Verjaardagstaart

Vrijdag 22 april was het zoontje van een vriendin van mij jarig. Hij werd 1. En toen heeft mijn vriendin aan mij gevraagd of ik zijn taart wilde maken. En uiteraard wilde ik dat, heel graag zelfs! Ze had een taart gezien met een zebra en giraffe print en veel gezellige kleurtjes. Dus hebben we gekozen voor die taart, en uiteraard heb ik er ook wat eigen ideetjes aan toegevoegd. 
Hij is gevuld met een hemelse vulling!! Ik beschreef die ook al in het Q-Day taartje. Het is namelijk witte chocolade met aardbeien.. zoo lekker!! Maar.. We hebben in het bovenste taartje een andere vulling gedaan, dat is chocolade fudge met kersenvlaaivulling.. ook een heerlijke combi!!

Klik op de foto voor een grotere weergave

donderdag 5 mei 2011

Award gewonnen



Te gek zeg! We hebben weer een award gewonnen!! Het is de I love your blog award.
We hebben hem gekregen van Tante Trijns en zijn daar super blij mee! Wij gaan nog even kijken aan wie we deze award weer door zullen geven, en dat zullen we zo snel mogelijk bekend maken!!

dinsdag 3 mei 2011

InSalvation - Hosanna

Ik vertelde al eerder dat ik een aantal filmpjes voor de band InSalvation heb gemaakt. Vandaag laat ik er weer eentje aan jullie zien. Dit was mijn allereerste filmpje die ik voor hun heb gemaakt. Alle filmpjes die ik heb gemaakt kan je hier op mijn eigen youtube pagina vinden.

Jack Russel Terrier

Vandaag weer een creatie uit het boekje Meer Mini hondjes haken en dat boekje is hier te koop. Het is een Jack Russel Terrier geworden en ook deze heeft een enorm hoog schattigheid gehalte.

Klik op de foto voor een grotere weergave

zondag 1 mei 2011

Kussens

De afgelopen weken waren wij helemaal in de ban van kussens. Dus zijn we naar echtstudio gegaan om leuke kleurtjes uit te zoeken. We wilden een beetje vrolijke zomerse kleuren en hebben gekozen voor hard roze, poederroze en lila.
Hilde is begonnen met het hard roze kussen en Danielle volgde al snel met het poederroze kussen. Deze 2 kussens hebben een formaat van 60 x 60. Lekker groot dus! We hebben deze kussens met simpele vaste gehaakt.
De lila kussens zijn tunisch gehaakt. Ook heel erg leuk om te doen, maar best wel erg zwaar!! De lila Zpagetti is namelijk heel erg dik dus hoe meer je op je naald had staan hoe zwaarder het werd! Het effen kussentje is gehaakt door Danielle en die met de witte streep door Hilde. Deze kussens hebben een formaat van 40 x40.

Klik op de foto voor een grotere weergave