donderdag 7 april 2011

Winnaars Liebster Blog Award

Van de week heb ik de Liebster Blog Award gewonnen van Dorien. En dan is het dus nu tijd om bekend te maken aan wie ik hem door ga geven. Ik vond het erg lastig om blogs uit te kiezen omdat jullie allemaal zo goed zijn!

De winnaars:

Corine van Villa Kakelbont. Bedankt voor het maken en laten zien van zulke onwijs vrolijke dingen!
Angela van Angela's Knutselcreaties. Geweldige dingen die ze maakt!
Klaske van Kaatjekraal. Ik ben helemaal weg van de prachtige ontwerpen met Zpagetti!

Dames, Gefeliciteerd!!De regeltjes: 

Als je de award aannneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van "Liebster Blog" en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. 

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem/haar op zijn/haar blog voor deze award. 

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. 

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met hun blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig.

1 opmerking:

  1. Hallo dames,

    hartelijk dank voor de award. Leuk om te lezen dat mijn creaties gewaardeerd worden.
    Nog niet zo lang geleden heb ik de award ook ontvangen en toen ook doorgegeven. Erg moeilijk om te kiezen aan wie je hem dan weer doorgeeft, daarom laat ik deze keer aan mij voorbijgaan. Maar alsnog bedankt.

    Groetjes Angela

    BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd onwijs gaaf om jullie reactie's te lezen! Dus bij deze, laat niks je tegenhouden :D !