dinsdag 30 augustus 2011

Tas en mobielhoesje

Ik ben een heeeele tijd bezig geweest met deze tas. Hij lag al maanden te wachten voordat ik hem af ging maken. En iedere keer ging ik weer wat anders maken. Waarom? Ik heb werkelijk geen flauw idee! Al die tijd had ik zoiets van: oh, als die tas af is kan ik hem ook echt iedere dag gaan gebruiken naar mijn werk. Omdat hij lekker groot is! En ik houd van grote tassen! Maar waarom het zo lang heeft geduurd... I don't know...
Maar hij is nu eindelijk af!! En Hilde heeft er een mooie voering ingezet!

Het vorige mobielhoesje wat ik maakte vind ik echt wel heel gaaf. Alleen ben ik er achter gekomen dat hij niet heel handig in gebruik is. Hij is eigenlijk net iets te strak waardoor hij aan de zijkant van mijn mobiel de aan/uit knop indrukt.. Dus vandaar dat ik een nieuwe heb gemaakt! En ik was zo benieuwd hoe dat met zpagetti zou zijn dus heb ik dat gedaan! Ik heb hem tunisch gehaakt omdat ik dat gewoon een hele mooie dichte steek vind! Ook hier heeft Hilde weer een voering in gemaakt... Nouja... Hij moet nog vastgezet worden, vandaar dat hij ook scheef zit op de foto, hij is nog niet af!

De kleur komt het beste overeen met de foto van de tas waar je de voering ziet.. Heel erg moeilijk om die op de juiste kleur vast te leggen!

Klik op de foto voor een grotere weergave

1 opmerking:

  1. Gave tassssssss!! Echt onwijs leuk, en heerlijk om zo je eigen mode-accessoires te kunnen maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd onwijs gaaf om jullie reactie's te lezen! Dus bij deze, laat niks je tegenhouden :D !