dinsdag 10 mei 2011

AwardWij hebben afgelopen week van Tante Trijns een award gewonnen. En wat daarbij hoort is dat je hem ook weer doorgeeft aan een aantal blogs. Na lang zoeken zijn we tot een besluit gekomen... Het is zo onwijs moeilijk omdat je iedereen wel een award wilt geven...

De eerste die we gelukkig gaan maken is Marielle van van alles en nog wat en meer. We volgen Marielle met veel plezier en vinden dat ze onwijs leuke dingen maakt!! Goede inspiratie!
De volgende is Dorien van Knutsels Frutstels van Yodorien. Dorien is onze schoonzus en schoondochter en het is altijd heel gezellig om samen te haken. Maar aangezien Dorien aan de andere kant van het land woont is het heel ideaal dat ze een blog heeft want dan kunnen we haar goed in de gaten houden!! Ze maakt fantastische dingen dus ik zou zeggen neem eens een kijkje!
De laatste is iets anders.. Geen haakwerken, maar taarten!! Namelijk Emine van Turkish Delight Cakes. We kennen haar taarten al van het fantastische forum van deleukstetaarten. Die zien we daar met regelmaat voorbij komen en ze heeft dus ook een blog.

Dames, onwijs gefeliciteerd met het krijgen van deze award! We hopen dan ook dat jullie genoeg inspiratie hebben om hem weer door te geven!!

Het krijgen van een award is verbonden met wat regeltjes:

- Maak een verwijzing naar de blog of de persoon van wie je de award ontvangen hebt.
- Geef de award door aan ong 3 favoriete blogs en maak een koppeling naar deze blogs.
- Laat een berichtje achter op de blogs dat je ze een Award hebt gegeven.
- Het is de bedoeling dat er vooral aandacht wordt besteed aan beginnende of nog niet zo bekende blogs.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk. Bedankt voor de award. En sorry voor mijn late reactie, zag jullie reactie nu pas.

    nogmaals bedankt meiden

    liefs
    emine

    BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd onwijs gaaf om jullie reactie's te lezen! Dus bij deze, laat niks je tegenhouden :D !