zondag 1 mei 2011

Kussens

De afgelopen weken waren wij helemaal in de ban van kussens. Dus zijn we naar echtstudio gegaan om leuke kleurtjes uit te zoeken. We wilden een beetje vrolijke zomerse kleuren en hebben gekozen voor hard roze, poederroze en lila.
Hilde is begonnen met het hard roze kussen en Danielle volgde al snel met het poederroze kussen. Deze 2 kussens hebben een formaat van 60 x 60. Lekker groot dus! We hebben deze kussens met simpele vaste gehaakt.
De lila kussens zijn tunisch gehaakt. Ook heel erg leuk om te doen, maar best wel erg zwaar!! De lila Zpagetti is namelijk heel erg dik dus hoe meer je op je naald had staan hoe zwaarder het werd! Het effen kussentje is gehaakt door Danielle en die met de witte streep door Hilde. Deze kussens hebben een formaat van 40 x40.

Klik op de foto voor een grotere weergave

2 opmerkingen:

  1. Tsjonge...je wordt al vrolijk als je er naar kijkt! En hebben jullie geen spierpijn gekregen na het Tunisch haken? Wel HEEEEL leuk, hoor, met de Zpaghetti!!
    Groetjes Tante Trijns

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vrolijk he!! Gelukkig hebben we geen spierpijn gekregen! Maar het scheelde niet veel!! Het was echt heel erg zwaar om te doen!! Maar we zijn er dan ook super blij mee!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd onwijs gaaf om jullie reactie's te lezen! Dus bij deze, laat niks je tegenhouden :D !